Majmuni SHTRlHET përtokë së QESHURl kur sheh një truk të këtij BURRl (Video)

Një djalosh ka simuIuar një truk magjik në prani të orangutangut, i cili po e shikonte me mjaft vëmendje.

Në momentin që përfundon truku magjik, orangutangu shtrihet në tokë i çuditur.

Videoja, e incizuar në një kopsht zoologjik dhe e publikuar në YouTube, ka marrë më shumë se 30 milionë shikime prej se është publikuar.

(Visited 228 times, 1 visits today)