Malli i Mërgimtarit “Kam ardhë me i ndreq varret e Nanës dhe Babës”

Ekipi i emisionit të verës në T7, “Era Verë”, ka qëndruar në pikën kufitare në Merdare ku mërgimtarët janë të shumtë që po vijnë për pushime.
Ata janë pyetur se për çfarë më tepër i merr malli dhe përgjigjet ishin prej më të ndryshmeve.

Mes tjerash, një mërgimtar që po vinte nga Gjermania emocionoi me fjalët e tij.

Ai tregoi se këtë pushim ka ardhur për t’i rregulluar varr.et e nënës dhe babait të tij.

Prononcimin e tij dhe emocionet mund t’i shikoni në videon më poshtë.

(Visited 79 times, 1 visits today)