Mërgimtari në aeroport: Dikur ju blejshim vetura, telefona e ora – por jo më

Si gjithmonë mërgimtarët vazhdojnë të jenë pjesë e rëndësishme kur bëhet fjalë për ekonominë e vendit.

Edhe këtë herë të intervistuar nga ekipi i emisionit të verës në T7, “Era Verë”, treguan për dhuratat dhe kontributin që ata japin vazhdimisht në vendlindjen e tyre.

Megjithëse ndryshe nga dikur ata nuk sjellin më dhurata të shtrenjta për më të dashurit e tyre.

“Dikur vetura, telefona, ora – jo mo, u kry edhe koha e çokollatave”, u shpreh një mërgimtar në aeroportin e Prishtinës.

Në videon më poshtë e gjeni këtë dhe shumë mendime tjera.

(Visited 134 times, 1 visits today)