Merkel i drejtohet Mogherinit: Ti nuk mund që t’i japësh mësim Kosovës se çfarë të veprojnë në shtetin e tyre [Video]

Pas reagimit të Mogherinit që tha se për të kërkuar liberalizimin e vizave për Kosovën, duhet t’i drejtojnë disa punë në vendin e tyre.
Reagimi ka qenë i menjëhershëm nga zonja e parë e Gjermanisë, Angela Merkel. Kjo e fundit i’u drejtua Mogherinit dhe i’a tha disa fjalë për Kosovën.

Ti nuk mund t’i japësh mësim Kosovës se çfarë të veprojnë në shtetin e tyre. Ata din se si të veprojnë, ti nuk ke të drejtë të flasësh për ta.
Kujtojmë që rasti i vajzës nga Drenasi e shtyu Mogherinin të flet dhe të kapet për këtë tem dhe t’i thotë disa fjalë Kosovës që nuk i takojnë Mogherinit t’i thotë.