Mjeket zbulojne kuren qe sheron diabetin, eshte kaq e thjeshte, ja si ta perdorni

Përbërësit qe ju duhen per kete pije jane :
3 fasule
Lakër e bardhë(mesatare)
1 gotë ujë
Përgatitja: Fillimisht duhet t’i lani të gjithë përbërësit mirë me ujë të bollshëm në mënyrë që të largohen të gjitha papastërtitë. Fasulet dhe lakra duhet të prihen në copa të vogla. Pasi të përgatiten duhet të vendosen në një blender bashkë me ujin. Duhet ta pini këtë pije çdo ditë

The ingredients you need for this drink are:
3 beans
Cabbage (medium)
1 glass of water
Preparation: First you need to wash all the ingredients well with plenty of water in order to remove all the impurities. Beans and cabbage should be cut into small pieces. Once prepared they should be placed in a blender along with the water. You should drink this drink every day.

(Visited 39 times, 1 visits today)