Mos e perdorni me shume se 3 dite, dieta efikase e cila pastron zorret tuaja dhe heq kilet e teperta

Pretendimi se patatet janë një ushqim i cili të shëndosh është i gabuar. Patatet përmbajn vitamina dhe minerale, dhe për shkak se gjithashtu përmban fibra përshpejton tretjen dhe punën e zorrëve. Vetem 100 g. patate përmbajn vetëm 75 kalori, e cila është më pak se një gotë lëng portokalli që përmban 90 kalori. Nga ana tjetër, kosi rregullon sistemin e tretjes.

The claim that potatoes are a healthy food is wrong. Potatoes contain vitamins and minerals, and because they also contain fiber accelerates digestion and intestinal function. Only 100 g. potatoes contain only 75 calories, which is less than a glass of orange juice containing 90 calories. Sour cream, on the other hand, regulates the digestive system.

(Visited 112 times, 1 visits today)