“Mos ju dëgjoj duke thënë, ju n’Zvicër u kënaqët”

Sherif Mustafa: Diqka e vertet e diqka jo po nese punon vet i dyti dmth sd 5-6 mij fr ike xhdo muaj ne kasafort kjo esht nese punon i vetem me fmi dej 15 vjeq smund asgje me be veq ne jetu nje jet normale

Denis Vejseli: Nuk jane te sakta keta te dhena. Rroga eshte me e lart dhe shpenzimet me te ulta se sa keta qe keni shkruajt.

Gani Kumanova: Pasha zotin cashtu asht bile paha ba pak lirim nveten ce mosvet

Nazmi Shatri: E paska tepru. Llogari të pa sakta. Pytjet, fa antar ka familja. Sa merr subvëncjone për banes, sa për sigurim. Abonmet për telefon fix, internet e 2 mobile ka me 7è a 80 Frs.

Mervet Ajrullahu: Sa çudi, askush nuk kthej prapë kty ku qenka njësoj, Bile qajnë kur IA ndalojnë të hyjnë në zvicër dhe japin ryshfet për viza, mos rreni se e kemi gati të gjithë ndonjerit në perëndim

Mexhid Hida: Çdo kush punon për veti ska nevoj të inatomi se sa i mer sa jesin apo sa u kredit se ata kredin vet e lajn se pa u kon npun pa garantu firma që ka pun mësë paku 2 vite edhe me qen 1 person garantus nëse ky vdes apo largohet duhet dikush patjetër ti kthej ato të holla tash aty hyn gjykata edhe din se si me vepru.Po shyqyr që jan e po na ndihmojn sado pak se ktu ësht problem per me mbijetu.

Hamdi Veseli: Sipas llogartjes tjuve del se shqiptareve ne Zvicer duhet ne me ju ndihmu se sju dalin per ushqim.

(Visited 55 times, 1 visits today)