‘Mrekulli’, gruaja që lindi binjak edhe pse me kancer

Rebecca Allen, 41 vjeçe, lindi dy fëmijë dhe kjo ishte një “mrekulli” pasi që doktori i kishte thënë që kurrë nuk do të kishte fëmijë për shkak të terapive për të luftuar kancerin.

Ajo ishte diagnostifikuar në vitin 2017 dhe bëri dy ndërhyrje që e bënë të mendonte se askush nuk do të lidhej me të, raporton “Daily Mail”

Ajo takoi Andrew Kirkwood, 39 vjeç, dy ditë pas operacionit dhe ata kanë dy fëmije Luna dhe Seren që lindën në qershor të 2019.

Afër 40 vjeçare, beqare dhe duke luftuar kancerin, mjeku i saj tha që nuk do të kishte fëmijë për shkak të terapive dhe moshës qe ajo kishte arritur.

Kur ajo takoi Andrew Kirkwood në një klub nate vetëm dy ditë pasi që operacioni i ndryshoi jetën, ajo tha “unë e dija që ai ishte i duhuri”.

Tani ajo ka dy fëmijë dhe një burrë të mrekullueshëm që kujdeset për familjen.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *