Nasim Haradinaj tr’ondit opinionin me këto fakte për Hashim Thaçin! E pabesueshme se çfarë i publikon

Nasim Haradinaj trondit opinionin me këto fakte për Hashim Thaçin! E pabesueshme se çfarë i publikon
Nasim Haradinaj ndër të tjera në emisionin “Kojshia show”, i pyetur nga moderatori Sadri Imeri ai ka folur dhe per personalitetin e Hashim Thaçit.
Shikoni çfarë tregon për të.