“Në kohën e shokut Tito me qenë jugosllav besnik në Kosovë, çka është kërku?”

“Në kohën e shokut Tito me qenë jugosllav besnik në Kosovë ka nënkuptu:

– me besu verbërisht në mitin jugosllav të Bashkim-Vëllazërimit,
– me ditë serbishten mirë,
– me besu se nacionalizmi serb dhe nacionalizmi shqiptar janë njësoj të kqinj, dhe
– me e sha Shqipërinë kah të sillesh”.

Comments:

Ibrahim Kelmendi
Në dekadën e 1970-të ishte gjendje dhe zhvillim shumë shqiptar!

Enver Emini
Besnik si Azem Vllasi.

Ali Sh Mehmeti
Ose, mos me besu në asnjërën nga këto, por me qenë kameleon dhe me ditë se kësilloj deklarimi është fitimprurës në mënyra të ndryshme!

(Visited 124 times, 1 visits today)