Nëse keni shume para në shtëpi, ja se ku mund t’i fshihni per te mos i gjetur hajdutet

Kasaforta eshte vendi qe ofron me shume siuri për çdo familje per sa i perket ruajtjes se parave apo objekteve me vlere, por ne po ju tregojmë disa vende që ndoshta as nuk ju kanë shkuar nëpërmend për të siguruar paratë.

Mbështillni paratë dhe futni në një kavanoz të qelqtë, mbylleni mirë dhe fshiheni në ndonjë stoli tjetër që i keni në akuarium. Nëse mund të vendosen, mundeni t’i fshihni edhe te filtri i ujit.

(Visited 65 times, 1 visits today)