Një grua tregoi se për çfarë shërben një kapak mbrojtës në një shishe vaji

nga REVISTA KOSOVARJA 10 orë më parë në Kuriozitete
Një përdoruese e TikTok ndau një video në profilin e saj në të cilën ajo tregoi se për çfarë përdoret në të vërtetë një tapë mbrojtëse e vajit.

Deri më tani, ne gjithmonë e kemi shqyer atë pjesë dhe e kemi hedhur në shportën e mbeturinave, dhe tani do ta përdorim siç duhet.

Shkëputeni, kthejeni dhe vendoseni në vrimën e vajit për të hedhur sasinë e duhur të vajit në ushqimet tuaja.

@saravlahvurusic

#duet? #fyp

♬ Oh No – Kreepa