Njihuni me gruan që ia dëgjoni zërin në Aeroportin e Prishtinës (PAMJE)

Me këtë zë, takohen dhe përshëndeten shumë udhëtarë.

Anulimi i fluturimeve e arritja e aeroplanëve janë vetëm disa nga informacionet të cilat i jep.

E mbase për shumë kë gjithmonë është kureshtje se i kujt është zëri.

Është Liri Sylaj-Kadriu e cila tash e 10 vjet e bën këtë punë në Aeroportin Ndërkombëtar të Prishtinës.

Ndonëse duket si një punë e lehtë dhe e thjeshtë, përgjegjësit mbi informacionet të cilat ajo i jep, janë të mëdha.

(Visited 183 times, 1 visits today)