NUK DO TA BESONI!!! Pse Zvicranet I Mbajne Gjitha Kursimet Ne Shtepi E Jo Ne Banke?!

Zvicra mund të jetë një komb bankierësh, por k’ur bëhet fjalë për ruajtjen e parave të tyre, 71 për qind e zvic’eranëve preferojnë t’i mbajnë paratë e tyre, d’he ndonjëherë edhe të gjithë pasurinë e tyre, në shtëpi.
Kjo është gjetja e një studimi të ri të publikuar të mar’tën nga faqja e kraha’simit të konsumatorëve në Zvicër, Moneyland.

Sondazhi zbuloi se nga 25 opsi’one investimi, duke përfshirë llogaritë e kursimit, fondet e pensioneve dhe aksionet, mbajtja e parave të gatshme në shtëpinë e dikujt është në vendin e tretë për nga popullariteti.

(Visited 51 times, 1 visits today)