Nuk do ta besoni sa kanë diferencë në moshë Daut Haradinaj dhe gruaja e tij

Daut Haradinaj dhe bashkëshortja e tij, Lola Muçaj-Haradinaj janë ndër çiftet, për të cilët shkruhet shumë në mediat rozë.

Dauti, ashtu edhe gruaja e tij, Lola janë mjaft të dashur për publikun, andaj edhe kanë ndjekës të shumtë në rrjete sociale, në të cilat publikojnë imazhe të ndryshme nga përditshmëria, shkruan InfoKosova.

Dauti është lindur më 06 prill të vitit 1978 dhe tani ka 44 vjet, ndërsa bashkëshortja e tij është e lindur më 12 qershor të vitit 1987 dhe ka 35 vjet.

Pra, bazuar në vitin e lindjes, Dauti dhe Lola kanë diferencë në moshë 9 vjet.

Nga martesa, çifti Haradinaj ka djalin, Davidin dhe vajzën, Trojën.

Dauti është vëllau i ish kryeministrit, Ramush Haradinajt, ndërsa Lola është motra e gruas së ish Ramushit, Anita Muçaj-Haradinajt./InfoKosova/

(Visited 165 times, 1 visits today)