Nusja në Fier i blen vjehrrit shtëpinë, ajo që ndodh në këtë oborr ka shok.uar të madh dhe të vogël

Nusja në Fier i blen vjehrrit shtëpinë, ajo që ndodh në këtë oborr ka shok.uar të madh dhe të vogël
Nuk do ta besoni se cfare ka bere kjo Nuse, cfare mendoni ju ?

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *