Pamje si në filma/ H’ajnat hynë në një shtëpi në Prishtinë, por shikojeni si dalin nga aty!

Një burrë nga Prishtina ka raportuar në p olici se persona të panjohur kanë t entuar të kryejnë v jedhje në shtëpinë e tij. Në raportin p olicor bëhet e ditur se të d yshuarit, gjatë ikjes kanë sh tënë me a rmë z jarri në ajër. Sipas p olicisë, në vendin e ngjarjes janë gjetur dhe dy g ëzhoja, derisa rasti është në h etime.

Rasti ka ndodhur më 15 korrik rreth orës 03:00 pas mesnate në rrugën ‘Shaban Shala’ në lagjen ‘Kodra e Trimave’. KALLXO.com ka siguruar p amje të dy personave të m askuar që shtijnë me a rmë teska po iknin nga vendi i ngjarjes.

VlDEO:

(Visited 115 times, 1 visits today)