Pastroni zorren dhe humbisni 1kg ne dite me kete laksativ natyral

Kumbullat e thara janë jashtëzakonisht të larta në fibra dhe janë të njohura si laksativ të shkëlqyer natyrorë. Përbërësit e nevojshëm për të bërë laksativ natyrorë janë:

5 gota me ujë të zier,
1 filxhan (150g) hurma arabie,
1 filxhan (150g) kumbulla të thara,

Dried plums are extremely high in fiber and are known as an excellent natural laxative. The ingredients needed to make a natural laxative are:

5 cups of boiled water,
1 cup (150g) dates arabia,
1 cup (150g) prunes.

(Visited 112 times, 1 visits today)