Përkrahësja e VV-së gëzohet kur e sheh kryeministrin Kurti në klasin ekonomik, teksa kthehet nga Amerika në Kosovë

Përkrahësja e VV-së gëzohet kur e sheh kryeministrin Kurti në klasin ekonomik, teksa kthehet nga Amerika në Kosovë

Një kosovare ka publikuar një fotografi të kryeministrit Kurti në klasin ekonomik në aeroplan.

Ajo është shprehur e lumtur që kryeministri po fluturon së bashku në klasin e njejt ekonomik dhe beson që s’është as e para e as e fundit herë.

(Visited 36 times, 1 visits today)