Pret flokët për herë të parë, reagimi i vogëlushit do t’iu shkrijë së qeshuri

Një fëmijë 9-muajsh është xhiruar gjatë prerjes së parë të flokëve te berberi.

Në video, vogëlushi nga Brazili nis të qeshë sapo berberi nis punën me gërshërë dhe nuk pushon më.

“Ishte eksperiencë e re për të dhe nuk e dija se si do të reagonte. Prisja të qante ose të grindej, por nuk e prisja kurrë që të qeshte aq shumë”, tregon nëna e tij.

(Visited 114 times, 1 visits today)