Rama lëshon studion pas pyetjes: Pse bëhen tendera ku një kapele polici kushton 383 euro ? (Video)

Kryeministri i Shqipërisë, Edi Rama, ka braktisur njërën nga studio televizive gjatë një interviste me gazetarin Ilir Babaramo.

Rama hoqi mikrofonat dhe u largua nga studio pas përleshjeve herë pas here me drejtuesin e emisionit.’
Kryeministri i Shqipërisë, Edi Rama, ka braktisur njërën nga studio televizive gjatë një interviste me gazetarin Ilir Babaramo.

Rama hoqi mikrofonat dhe u largua nga studio pas përleshjeve herë pas here me drejtuesin e emisionit.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *