Ramiz Lladrovci me fjalë të mëdha për Kurtin, Ja çka ka bërë Albini për UÇK-në!

Kryetari i Komunës së Drenasit dhe ish-ushtari i Us htr isë Çlirimtare të Kosovës Ramiz Lladrovci ia ka njohur kontributin për Iuf t ën kryeministrit të Kosovës Albin Kurtit.

Ramiz Lladrovci në një intervistë ka thënë se Kurti ka kontribuar aq sa ka pasur mundësi ta bënte ndërsa ka theksuar se çdo qytetar ka pasur mundësinë të ndihmojë në ndonjë mënyrë për çl iri min e vendit.

“Çdo qytetar i Kosovës që ka jetuar në Kosovë dhe jashtë saj e ka pasur mundësinë të japë kontributin e tij për çl iri min e vendit.

Albin Kurti ka qenë njëri prej asistentëve të të madhit Adem Demaçi i cili ka vepruar në zyrën e drejtorisë politikë në Prishtinë dhe unë konsideroj se ai ka qenë njëri prej atyre që ka kontribuar me aq sa ka pasur mundësi me aq sa ka ditë në shërbim të IU.ftës së Ush tri së Çlirimtare të Kosovës” ka thënë Lladrovci në ATV.

Ai ka shtuar se nuk ka qenë e lehtë të jesh në Prishtinë bashkë me veprimtarin Adem Demaçi gjatë periudhës kur zhvillohej Iu f.ta në Kosovë.

“Nuk ka qenë e lehtë të jesh në Prishtinë me Adem Demaçin Unë e di që shokët mi bashkë I u ft ëta rët e mi flasin që Albini nuk ka pranuar ta veshë uniformën apo nuk ka pranu të jetë me ar.më në dorë nganjëherë disa punë kryhen edhe pa e pasë a.rën edhe pa e pasë uniformën ashtu siç duhet” ka thënë Lladrovci.

I pyetur për deklaratat e ish-kryeministrit Ramush Haradinaj se Kurti mund të jetë i sha nta hu ar nga shër bim et serbe Lladrovci tha se nuk di për këtë çështje.

(Visited 155 times, 1 visits today)