Reagon edhe imami nga Shqipëria, Elvis Naçi për ngjarjet në veri…!

Reagon edhe imami nga Shqipëria, Elvis Naçi për ngjarjet në veri.Për gjendjen e tensionuar në veri kanë reaguar figura nga më të ndryshme, si të Kosovës ashtu edhe të Shqipërisë.

Me anë të një postimi në rrjetin social facebook, ka reaguar edhe imami nga Shqipëria, Elvis Naçi.
Ai ka një lutje për Policinë e Kosovës dhe për shqiptarët e këtij vendi.

Ky është postimi i plotë i Naçit:
“Zoti i ruajte shqiptaret e Kosoves si dhe trimat e njesise speciale te cilet vendosin paqe dhe siguri. Amin”

(Visited 448 times, 1 visits today)