Rrobat e mia nuk ishin kur kaq te bardha, deri sa fiqinja me tregoi kete recete si ti laja

Përgatitni një përzierje prej 1 gotë sode buke dhe 4l ujë dhe fusni rrobat në të. Pak minuta më vonë do të jeni në gjendje të shihni rezultatet, dhe ngjyra natyrale e rrobave do të kthehet. Një përzierje e mrekullueshme për pastrimin e rrobave – ajo që duhet të bëni është të shtoni pak uthull dhe lëng limoni në pastruesin e zakonshëm dhe pastaj të lani rrobat. Kjo përzierje është shumë efikase në heqjen e njollave edhe pse ka një erë të fortë.

Prepare a mixture of 1 cup of baking soda and 4l of water and put the clothes in it. A few minutes later you will be able to see the results, and the natural color of the clothes will return. A great laundry detergent mix – all you have to do is add a little vinegar and lemon juice to your regular detergent and then wash the laundry. This mixture is very effective in removing stains even though it has a strong odor.

(Visited 53 times, 1 visits today)