S’do Ta Besoni Çfarë Kanë Të Përbashkët Ish Presidenti Hashim Thaçi Dhe Ilir Shaqiri

Njëri në politikë e tjetri në muzikë, të dy njihen mirë në profesionin e tyre shkruan RepublikaOnline.net

Ilir Shaqiri u bë i njohur me muzikën e tij patriotike, ndërsa Hashim Thaçi për politikën e tij, sidomos pas luftës.

Ilir Shaqiri ka mbi 600 këngë gjatë karrierës së tij si muzicient.

Por çfarë kanë të përbashkët artisti Ilir Shaqiri e presidenti Hashim Thaçi?

Mund të mos e keni ditur po që të dy janë kushërinjë, nga Buroja e Skenderajt.

(Visited 55 times, 1 visits today)