Shiste lule në trotuar për librat e shkollës / Kevin Qoku, 11 vjeç, shpallet “HEROI I MUAJIT GUSHT”!

“Heroi i muajit Gusht” shpallet Kevin Qoku, 11 vjeç, i cili sakrifikon fëmijërinë e tij, duke punuar sadopak për të siguruar para për librat e shkollës dhe familjen e tij. Kevin zgjidhet nga shqiptarët si heroi i vetvetes dhe familjes duke dhënë shembullin e sakrificës dhe punës së ndershme për të arritur qëllimet në jetë.

Kevini i vogël ka fituar me më shumë se 6300 vota në ‘garën’ me kandidatët e tjerë për heronj të muajit. Ai është votuar nga shqiptarët në faqen e JOQ ALBANIA si heroi i muajit gusht.

Kevini ishte në listë me heronjtë e tjerë, si kamerierin Leli Alushaj dhe dy rojet bregdetare, Andin në Sarandë dhe Robert Neçajn në Shëngjin.

11-vjeçari u filmua teksa shiste lule në trotuarin e Tiranës, për të siguruar para për familjen dhe për librat e shkollës. Ky gjest e ka bërë Kevinin të kthehet në një frymëzim për të gjithë ata që ende nuk kanë filluar të punojnë për vetveten.

JOQ ALBANIA premton se kjo nismë e heronjve do të vazhdojë për muaj me radhë dhe nga dita në ditë mirëpret heronj të jetës së përditshme, që mund të kthehen në heronj frymëzimi dhe motivimi.

 

(Visited 54 times, 1 visits today)