Shkon për vizitë te mjeku, mëson se i ka mbetur vetëm edhe 30 minuta jetë

Një studenti 26-vjeçar i është thënë nga mjekët se ka dhe 30 minta jetë pasi ata zbuluan se kishte një shirit në tru.
Luis Ortiz nga Kalifornia ka shpëtuar falë një ndërhyrje emergjence që hoqi shiritin brenda kafkës së tij.

26-vjeçari ishte paraqitur në spital pas një dhimjeje të fortë koke. Skaneri në kokë zbuloi se një “krimb” jetonte brenda trurit të tij dhe ky ishte shkaku i dhimbjeve.

Doktorët i thanë se atij i kishte mbetur dhe 30 minuta jetë dhe se duhet të kryenin një ndërhyrje të menjëhershme për heqjen e “krimit”.

Doktorët thonë se Ortiz ishte me fat që shkoi në spital. “Krimbi” parazit kishte formuar një kist që bllokonte ujin në trurin e 26-vjeçarit, gjë e cila mund të kishte qenë fatale për të.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *