Shqiptarët Në Itali, 80% E Martesave Jo Midis Tyre – Më Shumë Gra Shqiptare Që Martohen Me Italianë

48,1% e tyre janë femra. Pavarësisht numrit më të vogël, në martesat që kanë të paktën një shtetas shqiptar, ato janë më të përfaqësuara.

Kështu, 53,6% e martesave të shqiptarëve në Itali përbëhen nga një nuse shqiptare dhe një burrë italian. Ndërsa e kundërta, pra një burrë shqiptar që martohet me një nuse italiane përbën vetëm 26,4% të totalit të martesave.

(Visited 32 times, 1 visits today)