Të gjitha gratë që vuajnë nga ky problem duhet me patjetër ti konsumojnë këto ushqime

Salmoni është i njohur përmbajtjen e acidit yndyror Omega-3 që është i shëndetshëm për zemrën, por një pjesë e këtij acidi yndyror që ndodhet tek salmoni përmban më shumë se 100% të vitaminës suaj D. Pra konsumoni sa më shumë salmon për zemrën dhe kockat tuaja. Një filxhan spinaq i gatuar përmban pothuajse 25% të kalciumit të dietës suaj të përditshme, plus fibra, hekur dhe vitaminë A.

Salmon is known to contain omega-3 fatty acids that are healthy for the heart, but some of this fatty acid found in salmon contains more than 100% of your vitamin D. So consume as much salmon for your heart and bones. your. One cup of cooked spinach contains almost 25% of the calcium in your daily diet, plus fiber, iron and vitamin A.

(Visited 55 times, 1 visits today)