Televizioni zviceran publikon një video të rrallë të Ramush Haradinajt gjatë luftës në Kosovë

Në një reportazh i realizuar nga televizioni zviceran SRF në korrik të vitit 1999 për çlirimin e Kosovës, protagonist kryesor i reportazhit është ish-kryeministri i Kosovës, Ramush Haradinaj së bashku me ish-komandantit e Koshares, Rrustem Berisha.

Ramush Haradinaj, ishte komandant për Zonën e Dukagjinit, dhe ai shihet në video duke iu drejtuar në një fjalim ushtarëve të tij.

Po ashtu në video shihet edhe komandanti i Koshares Rrustem Berisha.

(Visited 186 times, 1 visits today)