T’u dha posti i kryeministrit sepse kërcënove me Iuftë të re/Haxhiu i përgjigjet Haradinajt

Baton Haxhiu përmes një kolumne të botuar në AlbaniaPost ka suImuar ashpër Ramush Haradinaj.

Sipas gazetarit, Haradianjt i është dhënë posti i kryeministri për t’ia menaxhuar kërcënimet për një Iuftë të re.

“Smajl, dërgoja letrën Ramushit”, quhet kolumna e Haxhiut ku ka thënë se Haradinajt i është i nevojshëm vetëm pse është destruktiv në opozitë.

Këto pretendime Haxhiu i ka lidhur me bashkëpunimin e Haradinajt me Lëvizjen Vetëvendosje gjatë viteve sa Isa Mustafa ishte kryeminsitër.

“Ramush Haradinaj deri më sot ka dhënë vetëm një shembull të qartë të rëndësisë së tij në politikë.

Ai është i nevojshëm në qeveri vetëm pse është tepër destruktiv në opozitë jo pse është produktiv në pushtet.

Atij i është dhënë posti i Kryeministrit, mes tjerash, nga pamundësia për t’ia menaxhuar kërcënimet për Iuftë të re, dhnën e ushtruar në sheshet e Prishtinës dhe hedhjen e lotsjellësit në Kuvend.

Si Kryeministër, ndërkaq, marrëveshja që ka nënshkruar me Malin e Zi ka qenë përmbajtësisht e njëjtë”, ka thënë ndër tjerash Haxhiu.

(Visited 39 times, 1 visits today)