U fut për të vje dhur, shitësja i rrëmben pist oletën grabitësit (Video)

Pak ditë më parë, në një prej argjendarive të Elbasanit ka ndodhur një vj edhje, pamje nga e cila janë bërë publike ditën e sotme. Mbrëmjen e së shtunës, grabitësi i identifikuar si Astrit Thaçi, është arrestuar nga policia.

Gazetari i “ABC News” Aldo Kozarja ka siguruar videon e kamerave të sigurisë ku shihet se grabitësi është futur brenda në dyqan, ka parë bizhuteri dhe ka nxjerrë pis toletën duke kër cënuar pronaren e dyqanit për të marrë florinjtë.

Teksa grabitësi ka lënë pi stoletën në banak për t’u marrë me bizhutë, gruaja është treguar shumë e shpejtë dhe e zonja duke i rrëmbyer ar mën dhe më pas është larguar me vrap (siç mund ta shihni në videon e mëposhtme).

(Visited 501 times, 1 visits today)