Ura misterioze në Japoni (VIDEO)

Nëse ndonjëherë keni dashur të keni eksperiencë të hatashme se si është të voziteni në pistën e rollerave dhe të jeni të ulur në veturën tuaj, atëherë duhet të shkoni në Eshima Ohashi në Japoni!

Edhe pse ura nuk i ka të gjitha efektet e pistës së rollerave, ajo mund të i frikësojë edhe vozitësit më të mirë.

Ura Eshima Ohashi e cila i lidh qytetet Matsue dhe Sakaiminato është e gjatë 1.7 kilometra dhe e gjërë 11.3 metra.

Është ura e tretë e ngurtë, më e madhja në botë

Nga larg duket e paarritshme!
Më poshtë shihni pamjet në Video:

(Visited 84 times, 1 visits today)