Vali Carleone thotë: Sot e vërtetova qe unë jam djali i Edi Rames

Një lajm interesant është duke qarkulluar në internet ku Vali Carleone ka postuar një status ne rrjetin e ti personal të instagramit,
ku ka treguar se ai është djali i kryeministrit të Shqipërisë Edi Rama, dhe kjo ka habitur fansat e ti.

“Sot e kuptova qe unë jam djali i Kryeministrit Edi Rama, jam i befasuar për këtë rast, por nuk besoj qe edhe Rama do e pranojë këtë”.

“Sigurisht qe unë jam pak i hutuar qe kjo është e vërtetë, por unë duhet të pajtohem më ketë punë dhe nuk kam çka të bëjë.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *