VIDEO| Për 20 minuta, pyetet 10 herë për 10 vjet studime master, Nagavci s’përgjigjet

Ministrja e Arsimit, Arbërie Nagavci, ka refuzuar të përgjigjet pyetjes së T7 për mesataren e ulët në studimet master dhe kohëzgjatjen e këtyre studimeve.

Ajo është pyetur dhjetë herë për të njëjtën pyetje, por nuk ka dhënë përgjigje.

Ekipi i televizionit T7, ka ndjekur nga pas Nagavcin nga Ministria e Arsimit deri në Parlament duke ia kërkuar një përgjigje por ajo ka refuzuar.

Për më shumë shikoni videon.

(Visited 17 times, 1 visits today)