Vushtrriasi që u martua pa dasëm: Do ta bëja siç bëheshin para luftës (VIDEO)

Në emisionin radio-televiziv ‘’Hallakama e Verës’’ që nisi këtë të hënë, do të mund të ndjekni atmosferën verore nga qytete të ndryshme direkt nga vendi i ngjares.

Pishinat, bregdeti, festivalet, atraksionet turistike të vendit, e shumëçka tjetër do të keni mundësin ti shijoni bashkë me Hanën, Aganin dhe Blerinën.

E në emisionin e sotëm të realizuar në Vushtrri, është folur për martesën dhe atë se çka u pengon në dasma.

Një burrë nga Vushtrria është shprehur se është martuar pa dasmë, por tha se do të dëshironte ta bënte siç bëheshin para luftës.

(Visited 25 times, 1 visits today)