Si t`i bëni xhamat e makinës tuaj të shndritshëm dhe të duken si të rinj!

Xhamat e brendshëm mbledhin gjëra te tilla si pluhur, vajra dhe / ose mbetje te duhanpirësve. Të gjitha këto çrregullime mund të dëmtojnë aftësinë tuaj për të parë qartë kur jeni duke levizur me makine, sidomos gjatë natës.

Për të filluar, ChrisFix shpjegon se para pastrimit të brendshëm, duhet bere fillimisht pastrimi i jashtem, për të identifikuar me lehte problemin brenda.

Materialet qe na nevojiten:

Peshqirët me mikrofibër (mund te zevendesohen edhe me peshqir letre)
Alkol
Pastrues qelqi

1. Fshijeni fillimisht
Me një peshqir të thatë me mikrofibër, fshini të gjithë xhamin me nje lëvizje rrethore. Ndiqni modelin nga larte poshte duke e fshirë atë.

2. Nëse përdorni një sfungjerë magic eraser, zhyteni atë në ujë të ngrohtë, pastaj shtrydheni. Ferkoni xhamin me te duke perdorur lëvizje rrethore. Fshini menjëherë xhamin me një peshqir të pastër mikrofiber. Kjo do të heqë yndyrnat.

3.Bëje te shkelqeje
Sperkat pastruesin e xhamave në një peshqir të pastër dhe pastaj vendoseni në xham duke e levizur ne menyre rrethore. Fshijeni përsëri vertikalisht për të pastruar çdo vije ose mjegull.

Për nje teknike me te detajuar, ndiqni ChrisFix dhe keshillat e tij.

Leave a Comment