Vendosni qepë në qafë para se të shkoni në shtrat – Tingëllon e çuditshme, por ndihmon

A keni dëgjuar se qepa në popull është konsideruar si një “ilaç kundër shtatë sëmundjeve”? Dhe kështu është. Duket e pabesueshme, por me ndihmën e qepëve, mund të vendosni punë normale në gjëndrën e tiroides! Kjo është një metodë e thjeshtë por shumë efektive.

Prej kohëve të lashta dihet se qepë pastron lëkurën, vret bakteret, ndihmon në pastrimin e gjakut dhe si pasojë e acidit fosforik.
Sugjerimi ynë është që të provojmë këtë metodë, si një ndihmesë në trajtimin e tiroides.

Për këtë ju do të duhet një qepë!
Para se të shkoni në shtrat, duhet prerë një kokë të madhe të qepës në gjysmë dhe prisni që lëngu i dy gjysmave të lirohet.

Me lëvizje rrethore, qetësoni qafën me të dy gjysmët e qepës në zonën e tiroides.
Qepë ka një numër të pronave të dobishme, pastron ajrin, vret bakteret patogjene, pastron gjakun dhe të ngjashme.

Ajo përmban shumë vitamina dhe minerale, përfshirë kalcium, magnez, kalium, mangan, vitaminë C, K dhe B6. Qepa do t’ju ndihmojë të jeni të shëndetshëm dhe të parandaloni zhvillimin e disa sëmundjeve kronike.

Leave a Comment