“Ai sapo kishte mbaruar studimet dhe kishte nisur pune, jemi të shokuar”, flet daja i 22 vjeçarit që i ra ura ‘mbi kokë’! (Video)

Daja i 22-vjecarit qe humbi jeten ne Genova, Bardhi Marku thote se ai eshte kthyer ne Itali tre-kater dite me pare, pasi kishte ikur nga Shqiperia ku kishte kaluar pushimet verore.

Sipas dajes, ai se bashku me nje kolegun e tij ishin duke cuar materiale ndertimi dhe do pershkonin nje rruge rreth 15 km.

Familja ka ikur me gomone se bashku me Marjusin dhe motren e vogel.

“Jemi shume te shokuar. Ai sapo kishte mbaruar studimet dhe kishte nisur pune tek ndermarrja e prinderve”.

Leave a Comment