Ajo pinte lëng karrote çdo mëngjes për 8 muaj dhe pastaj ndodhi e Paimagjinueshmja!

Do të ju paraqesim historinë e Ann Cameron, gruas që shkruan librat e fëmijëve.

Kjo është historia e saj se si ajo arriti të luftojë kancerin e zorrës së trashë me ndihmën e lëng karrote.
Ani vendosi të marrë gjërat në duart e saj dhe të refuzojë kimioterapinë së bashku me të gjitha efektet anësore që mund të shkaktojë.
Ann u informua se kanceri i saj ishte përhapur në mushkëritë e saj dhe arriti në fazën 4 vetëm gjashtë muaj pas operacionit. Pastaj ajo filloi të kërkonte disa zgjidhje alternative në internet.

Ajo e pa historinë e Ralph Cole për lëng karrote dhe u habit menjëherë. Ai për të bërë një lëng perdorte 2.5 kg karrota dhe e pinte atë gjatë gjithë ditës.

Ajo vendosi të fillonte përdorimin e këtij trajtimi të konsumuar të njëjtën dozë lëng karrote në një ditë. Dy muaj më vonë, rezultatet treguan se kanceri kishte ndalur zhvillimin.

Karotat janë të bollshme në sasi të larta të karotenit dhe alkoolit yndyror që mund të parandalojnë formimin e tumorit. Ann gjithashtu shkroi historinë e saj për luftën me kancerin me ndihmën e lëngut të karrotave në një libër dhe e publikoi atë. Lëngu i karrotës ndihmoi që kjo grua të luftojë kancerin dhe të përtërijë organizmin e saj!

Leave a Comment