Bariu 12 vjeçar nga Kukësi që ruan delet në Kosovë për 100 euro në muaj! (Video)

Është 12-vjeç dhe gjendet i vetëm në bjeshket më të thella në fshatin Restelicë, duke u kujdes për delet.

Djaloshi me origjinë nga fshati Borje/Kukës, punon i vetëm dhe paguhet vetëm 100 euro në muaj dhe paratë i përdor për t’u kujdesur për familjen e tij.

Realiteti i festimit: “Dita Botërore e të Rinjëve” Shqipëri 2018”, shkruan fotografi kosovar Blerim Bytyçi.

Leave a Comment