Bleu shalqi në Durrës, ja çfarë i qëlloi brenda tij

Një qytetarë nga Durrësi bleu një shalqi të cilin pasi që shkoi në shtëpi dhe e preu, u habit nga ajo që pa brenda.
Nuk bëhet fjalë për shalqirin e verdhë i cili bëri bujë në rrjetet sociale një kohë, por për formën se si ishte pjekur përbrenda.
Një formë zemre e cila vërtetë se duket mrekullueshëm, e që këtë e tregon vet imazhi në vazhdim.

Leave a Comment