Bukë me vete në plazh? Shqiptarët kanë turp: Ata që marrin, të pushojnë në mal! (Video)

Vite më parë të bëje pushime në Shqipëri ishte shumë më ndryshe se sot. Teksa gjatë kohës së komunizmit tre ishin elementët të cilët nuk mungonin asnjëherë, çadra me vete, radio e famshme “Iliria” dhe sigurisht buka me vete shtype rekl,am dhe shiko videon.

Ndërsa sot, duket se shqiptarët nuk preferojnë të marrin asnjë prej tyre kur shkojnë në plazh. Edhe pse që me fillimit e sezonit turistik, të gjithë ankohen për çmimet e larta në restorante, kafene, apo edhe te shezlonet, përsëri shqiptarët kanë turp të marrin bukë me vete.

Leave a Comment