E mbajti për 10 vite në shpinë, ajo çfarë heq i befasoj të gjithë (Video)

Një hapësirë e madhe ishte krijuar në vendin e aknes, ndërkaq kur mjeku filloi ta pastrojë atë, gruaja veçse e kishte të mpirë shpinen që të mos ndjejë dhimbjet, shkruan lajmi.net

Kjo grua e mbajti atë gjene ne shpine për 10 vite duke menduar qe është thjesht një puçërr, deri sa ajo u infektua dhe u be shumë e madhe.

Leave a Comment