Këtë frutë shmangeni në mëngjes

Të provoni t’i shmangeni të ngrënit mëngjes me një banane, duket si zgjidhje e mirë për momentin.

Mirëpo sipas dietologëve kjo nuk është një zgjedhje e mirë, mirëpo cilësohet si më e keqja për mëngjes, transmeton Klan Kosova.

Edhe pse banania është e pasur me shumë vlera ushqyese që garantojnë energji trupore, nuk duhet të konsumohet për mëngjes.

Bananet mund t’ju japin energji në fillim, mirëpo gjumi dhe lodhja do t’ju kaplojë pak më vonë. Po ashtu e pengojnë organizmin tuaj që ta tretë ushqimin.

Leave a Comment