Kjo banesë shtatë metra katrorë ju habit…

Edhe pse tingëllon e pamundur, banesa prej vetëm shtatë metra katrorësh mund të jetë tërësisht e përshtatshme për hapësirë jetësore.
Në kohën e tashme shumë disenjatorë të enterierit përpiqen të shpikin hapësirën e përsosur, të cilën e dallojnë estetika dhe funksionaliteti.

Pikërisht një e tillë gjendet mu në qendër të Romës dhe ka arritur që të ngazëllejë njerëzit e gjithë botës, transmeton Telegrafi. Duke pasur parasysh që pronari është arkitekt, ai ka shpikur dukjen komplet të hapësirës, e cila ka marrë madje notë luksoze.

Shikoni se si duket kjo banesë shumë e bukur.

Leave a Comment