Kur të vjen peshkaqeni për “vizitë” në anije (VIDEO)

Një peshkaqen i madh, i llojit Makos kishte mbetur i bllokuar në një anije peshkimi dhe nuk arrinte të gjente zgjidhje për të shpëtuar.
Duket se si ai gjendet në bordin e anijes, duke lënë të shtangur personat që mbeteshin brenda pasi nuk e dinin se si do përfundonte gjithçka.
Ndërsa peshkaqeni mundohej të lëvizte për t’u hedhur në ujë, peshkaqenët i kanë lidhur litarë për ta hedhur në bregun e Long Island në Neë York.

Goja e peshkaqenit është e gjakosur pasi kafshoi disa herë metalin për t’u larguar nga situata e ngushtë ku ndodhej.
Peshkaqenët Makos rriten deri në 5 metra dhe gjenden në ujëra të thella, ku lëvizin deri në 100km/h shpejtësi.

Leave a Comment