Mbretëresha bën ofertën më të paparë: Merrni 22 mijë euro për punën që e bëni çdo ditë

Pallati Buckingham ka shpallur një ofertë për pjatalarës në kuzhinë. Pra kërkohet dikush që të shërbejë në kuzhinën e Mbretereshës Elisabetë, e cili si pjatë të preferuar të saj ka tortën me çokollatë, siç thuhet nga mediat britanike në trajtimin e lajmit mbi kërkesën për të larë pjatat që lë Nëna me familjarë të tjerë në Buckingham

Paga vjetore për këtë rol në kuzhinë do të jetë 22,000 euro, me ushqim të siguruar, pension të paguar dhe 33 ditë pushimi.

Në shpalljen e bërë nga pallati mbretëror thuhet:

“Gjëja më e rëndësishme është që ju të jeni pjesë e një ekipi që rrezaton sukses”.

Leave a Comment