Ndryshimi drastik i Florianit, si ishte dhe si është tani (Foto)

“Floriani i vogël” tani si rritur Këngëtari, Florian Beqiri u bë pjesë e skenës muzikore qysh në moshën pesë vjeçare, ai arriti të mbledh shikues të shumtë të këngëve të tij. Çdo kush e mban mend këngën “Ngjyra e kuqe”, të Adrian Gaxhës dhe Florianit, këngë kjo e cila ia hapi dyert Florianit për rrugëtimin e tij drejtë skenës së muzikës tonë, shkraun rtv21.tv Floriani fitoi simpatinë e të gjithëve dhe bashkë me muzikën u rrit edhe ai. Prej kohës kur Floriani solli këngen “Ngjyra e kuqe “ ka pasur shumë ndryshime, nga një djalë i ëmbël të cilin e kemi parë atë kohë , tani për dikë ai mund të duket edhe si një person tjetër.

Leave a Comment