Nëna tenton mbyytjen e dy vogëlusheve binjake në lum, ky është heroi që i shpëtoi

58 mins ago

Kjo VIDEO do t’ju lerë pa fjalë. ARDIMIRI tregon si i shpëtoi dy vogëlushet 6 vjeçare, binjake, nga nëna që donte t’i mbyyyste në lumë, njofton newsbomb.al.

“Unë nuk dua asgjë, nuk dua as shpërblim. Shpërblimi për mua janë ato dy engjëj që jetojnë, ato të jenë të lumtura dhe të jetojnë sa më gjatë, theksoi njeriu që shpëtoi vogëlushet./Pacensure

Leave a Comment